Vafliniai bulviniai blynai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Bulviniai blynai - tikras lietuviškas patiekalas. Jei Jums nusibodo tradicinis jų receptas ir norisi kažko naujo, pabandykite pasigaminti sveikesnius bulvinius blynus vaflių pavidalu! Skamba neįtikėtinai? Šių bulvinių vaflių skonis taip pat nepaprastai gardus!

Ingridientai

400 g bulvių tarkių
1 kiaušinis
Prieskoniai: druska, pipirai, svogūnas, česnakas (pagal skonį)
Šiek tiek aliejaus vaflinei patepti
* Paspauskite ant ingridiento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Į paruoštus bulvių tarkius įmušti kiaušinį, smulkiai supjaustytus svogūną ir česnaką, suberti prieskonius, gerai išmaišyti. (Jei bulvių masė per skysta, ją nusunkti)
2
Vaflinę patepti aliejumi, įpilti bulvių masės ir kepti, kol gražiai apskrus.
3
Labai skanu su grietine ar kokiu kitu mėgiamu padažu.