Miltiniai patiekalai

Lietuviškoje virtuvėje ypatingą vietą užima miltinių patiekalų receptai. Miltų valgome daug ir juos mėgstame! Aukščiausios rūšies miltai daro stebuklus Lietuviškoje virtuvėje. Taip yra todėl, kad kulinariniame europos kontekste esame šiauriečiai. Paprasti miltinių patiekalų receptai puikiai tinka pusryčiams, pietums ar vakarienei, be to, juos lengva pagaminti. Nesvarbu, ar tai būtų blynai, bandelės, pyragai, įdaryti arba paprasti blyneliai, namų gamybos lakštiniai ar tiesiog makaronai su dešrelėmis, esame tikri, kad rasite ką nors, kas jums patiks. Taigi nebijokite išbandyti ką nors naujo ir nepamirškite mėgautis maistu!

Miltiniai patiekalai puikiai tinka pietums. Jie ne tik skanūs ir sotūs, bet ir lengvai pagaminami bei palyginti nebrangūs. Todėl kai kitą kartą norėsite namuose ruoštų patiekalų, būtinai patikrinkite miltinių patiekalų receptų skiltį mūsų svetainėje.

Virtinukai su mėsos įdaru

Žiūrėti Receptą 0

Italų išradingumui gaminant įvairiausių formų makaronus ir įdarytus virtinukus, regis, nėra ribų. Savo kūrinius jie pavadina šmaikščiais pavadinimais: “Cappelletti” – tai mažos skrybėlaitės, ir jeigu virtinukus kruopščiai išlankstysite, tikrai bus į jas panašūs. Aštraus kartoko s...

Makaronų pudingas

Žiūrėti Receptą 0

Saldūs makaronų patiekalai patinka ne tik vaikams. Yra daug šio neįprasto skonio valgių receptų. Vienas paprastas desertas gaminamas iš makaronų, ypač plačių – jie dar šilti apibarstomi ruduoju cukrumi. Atskirame dubenėlyje prie jų patiekiamas kompotas – ir skanus patiekalas maži...