Kalafioriniai kąsneliai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Šis receptas puikiai tinka bet kuriuo metu. Ne tik greitai, bet ir lengvai pagaminamas skanus ir sveikas patiekalas, kuris tiks valgyti ne tik paprastus, bet ir paruoštus tortilijoje ar pagamintoje picoje kalafiorinius kąsnelius.

Ingredientai

1 didelė kalafioro galva
3/4 puodelio miltų
Prieskoniai: česnakas, paprika, pipirai, druska (galima naudoti česnako, paprikos miltelius)
3/4 puodelio pieno
0,5 puodelio buffalo padažo
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštas medaus
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Nurinkti kalafiorus nuo stiebo.
2
Į atskirą dubenį supilti miltus, prieskonius ir pieną, viską išmaišyti.
3
Sudėti kalafiorus, išmaišyti gautame padaže.
4
Sudėti ant kepimo skardos, padengtos kepimo popieriumi.
5
Kepti 230 laipsnių orkaitėje apie 20 min.
6
Į atskirą dubenį supilti buffalo padažą, aliejų ir medų, išmaišyti.
7
Iškeptus kalafiorus patepti buffalo padažu.
8
230 laipsnių orkaitėje pakepti dar apie 20 min.
9
Patiekti galima su mėgiamu padažu, pasigaminti kalafiorų tortilijas ar picas.