Padažai puikiai pagardina pagamintus patiekalus, suteikia savito skonio. Ir kokių jų tik nebūna! Siūlome pasigaminti sveiką ir labai skanų kalafiorų padažą, kuris puikiai tiks pagardinant makaronus ar kitus patiekalus.
Ingredientai
1 didelė kalafioro galva
1 puodelis pieno
20 g sviesto
Prieskoniai: česnakas, druska, pipirai
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
Gaminimo eiga
1
Nurinkti kalafiorą, sudėti į verdantį vandenį.
2
Nusunkti vandenį , kalafiorus sudėti į trintuvą, supilti pieną, sudėti sviestą, suberti prieskonius, viską sutrinti.
3
Šiuo pagamintu padažu pagardinti pageidaujamą patiekalą :)
Komentarai
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.