Krevečių ir greifrutų salotos

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Siūlome paragauti krevečių, greipfrutų ir avokado salotų. Tikimės, kad jums patiks.

Ingredientai

1 didelis greipfrutas
2 avokadai
100 g. krevečių
1 skiltelė česnako
Truputis alyvuogių aliejaus
Druskos, pipiro pagal skonį
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Nuo krevečių nulupti lukštus ir patroškinti garuose
2
Greipfrutą perpjaukite pusiau ir išskuobkite vidų (į jį dėsime salotas)
3
Nuo greipfruto minkštimo nuimkite skureles ir supjaustykite
4
Avokadus supjaustykite smulkiais kubeliais
5
Į dubenį sudėkite greifruto ir avokado gabaliukus, užpilkite truputį alyvuogių aliejaus, įdėkite smulkintą česnaką, druskos, pipiro pagal skonį ir palikite pastovėti 10 min.
6
Į du greipfruto žievės „dubenėlius“ po lygiai padalykite paruoštą greipfrutų ir avokadų masę, ant viršaus uždėkite krevečių.