Moliūgų duonelė

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Ši duonelė ne tik sveika ir maistinga, tačiau ir labai skani. Ja galite gardžiuotis patys, tačiau taip pat drąsiai galite pavaišinti svečius. Puikus skonis, neilga gamyba!

Ingridientai

250 g moliūgų piure
2 kiaušiniai
70 g kokosų miltų
2 šaukštai cukraus
2 šaukštai klevų sirupo
80 ml pieno
2 šaukštai riešutų sviesto
Prieskoniai: 2 šaukšteliai cinamono, 1 šaukštelis kepimo miltelių, žiupsnelis druskos, 1 šaukštelis vanilės ekstrakto
Šokolado gabalėliai (nėra būtina, bet daug skaniau)
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Inde sumaišyti miltus, kepimo miltelius, cinamoną, druską.
2
Į kitą indą sumaišyti visus likusius ingridientus išskyrus šokoladą.
3
Viską labai gerai išmaišyti.
4
Sausus ingridientus (indą su miltais) iš lėto berti į indą su moliūgų piure ir kitais ingridientais, viską kartu gerai išmaišyti, jei gaminate su šokoladu, suberti ir jį.
5
Gautą masę supilti į kepimo indą, padengtą kepimo popieriumi.
6
Kepti 190 laipsnių orkaitėje apie 40 min. Patikrinti mediniu pagaliuku, jei tešla nelimpa - duonelė iškepė.
7
Iškepusią palikti atvėsti.