Pirmiausia braškes gerai nuplaukime, nuvarvinkime, kelias uogas pasilikime torto papuošimui, likusias smulkiai supjaustykime. Įberkime gramų cukraus pudros ir sutrinkime trintuvu.
2
Tuomet varškę išmaišykime su gramų cukraus pudros ir mililitrų apelsinų sulčių. Grietinėlę išplakime ir sukrėskime į varškės masę, išmaišykime. gautos masės sumaišykime su braškių tyre. Sausainius sulaužykime gabaliukais ir sulaistykime likusiomis apelsinų sultimis. Pusę sausainių išdėliokime ant kepimo formos dugno, užpilkime braškių kremu, uždėkime visą likusią sausainių masę.
3
Tada ant viršaus sukrėskime likusią varškės masę, išlyginkime peiliu ir įdėkite į šaldytuvą bent valandom. Apibarstykime kakava.
4
Tortą papuoškime mėtų lapeliais ir braškių puselėmis, kurias pasilikome. Ragaujame ir dalinamės su šeima bei draugais! Skanaus :)
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.