Aprašymas
Čia aprašomas greitas avokadų nokinimas - tai nesudėtingas būdas pagreitinti natūralų nokimo procesą, kad avokadus būtų galima greičiau valgyti. Nesubrendusius avokadus įdėjus į bet kokį popierinį maišelį ir papildomai įdėjus bananą ar obuolį, kad atsirastų daugiau etileno dujų, sukuriama aplinka, skatinanti greitesnį nokimą. Uždaryti maišelyje ir palikti šiltoje vietoje 1-3 dienas, avokadai taps šiek tiek minkšti, o tai rodo, kad jie prinokę. Jei šiuo etapu avokadus laikysite šaldytuve, jų nokimas sulėtės. Šis veiksmingas metodas užtikrina, kad avokadai jūsų kulinariniams kūriniams bus prinokę per trumpesnį laiką.
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.