Kaip greitai sunokinti avokadą

kaip greitai sunokinti avokadą

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Čia aprašomas greitas avokadų nokinimas - tai nesudėtingas būdas pagreitinti natūralų nokimo procesą, kad avokadus būtų galima greičiau valgyti. Nesubrendusius avokadus įdėjus į bet kokį popierinį maišelį ir papildomai įdėjus bananą ar obuolį, kad atsirastų daugiau etileno dujų, sukuriama aplinka, skatinanti greitesnį nokimą. Uždaryti maišelyje ir palikti šiltoje vietoje 1-3 dienas, avokadai taps šiek tiek minkšti, o tai rodo, kad jie prinokę. Jei šiuo etapu avokadus laikysite šaldytuve, jų nokimas sulėtės. Šis veiksmingas metodas užtikrina, kad avokadai jūsų kulinariniams kūriniams bus prinokę per trumpesnį laiką.

Ingredientai

Neprinokę avokadai
Bet koks popierinis maišelis
Bananas arba obuolys (neprivaloma, tačiau padeda dėl etileno dujų)
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Neprinokusius avokadus sudėkite į popierinį maišelį.
2
Įdėkite bananą arba obuolį, kad susidarytų etileno dujų (neprivaloma).
3
Maišelį užriškite, kad dujos susikauptų ir skatintų nokimą.
4
Laikykite šiltoje vietoje 1-3 dienas ir kasdien tikrinkite.
5
Kai šiek tiek suminkštėja, laikykite šaldytuve, kad sulėtėtų nokimas.
6
Naudokite, kai avokadai pasiduoda švelniam paspaudimui.