Žemės riešutų aliejus: 2 valgomieji šaukštai |
svogūnai: 1 (supjaustytas) |
Česnakai: 3 sutrintos skiltelės |
jelapenai: 1 ilgas (smulkiai supjaustytas) |
imbieras: 2 valgomieji šaukštai (šviežiai tarkuotas) |
raudonoji kario pasta: 2 valgomieji šaukštai |
raudonosios paprikos: 1 (išsėklinta ir supjaustyta) |
Žaliosios pupelės: 100 g (supjaustytos) |
Žaliosios citrinos lapeliai: 4 (plonai supjaustyti) |
ryžiai: 4 stiklinės virtų ir pakepintų ryžių (1 1/3 stiklinės iš jų nevirti) |
vištiena: 2 stiklinės (supjaustyta ir pakepinta) |
tamari padažas arba sojų padažas: 2 valgomieji šaukštai |
Žuvies padažas: 1 valgomasis šaukštas |
bazilikų lapeliai arba įprastas bazilikas: 1/2 stiklinės |
Citrinos žievelė: patiekimui |
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.