Paruošti trapią tešlą: sumaišyti miltus, cukrų, druską, muskato riešutą ir gabalėliais supjaustytą atšaldytą margariną VILNIUS kepiniams. Įmušti kiaušinį, supilti vyną ir užminkyti tešlą. Padaryti rutulį, suvynioti jį į plėvelę ir padėti valandai į šaldytuvą. Įdarui nulupti obuolius, išimti sėklas ir supjaustyti į dalis. Sviestą ištirpinti kepimo formoje ir suberti cukrų. Sudėti į sviestą obuolių ketvirčius, glotnai prispaudžiant vieną prie kito ir pakepinti ant stiprios ugnies taip, kad jie pasidengtų karamele, susidariusia iš sviesto ir cukraus. Iš tešlos iškočioti blyną ir uždėti jį ant obuolių taip, kad jie visi būtų uždengti. Kepti orkaitėje įkaitintoje iki laipsnių min., kol tešla pagels. Iškeptą pyragą išversti ant lėkštės obuoliais į viršų. Aš jį papuošiau vaniliniais ledais.
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.