Tešla: |
mielės: 1,5 šaukštelio sausų arba 1/3 pakelio šviežių (pakelis 50 g) |
kvietiniai miltai: 700 ml |
druska: ½ šaukštelio |
cukrus: 1 šaukštelis |
alyvuogių aliejus: 75 ml |
vanduo: 225 ml (šilto)*** |
Įdaras: |
saulėje džiovintų pomidorų aliejus: 1 šaukštas |
svogūnai: 1 vidutinio dydžio |
Česnakai: 1 sutrinta skiltelė, |
varškė: 250 g ricotta |
saulėje džiovinti pomidorai: 5-6 |
petražolės: 2 šaukštai (susmulkintos) |
saliamis: 125 g |
mocarela: 250 g (tarkuotos) |
aliejus: kepti |
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.