Šią tešlą patogu paruošti šiokiadienį arba kai užsuka netikėti svečiai. Ant viršaus uždėkite mėgstamų produktų. Jei neturite laiko pagaminti „Marinaros“ padažo – svarbaus picų komponento, naudokite pirktinį.
Ingredientai
kvietiniai miltai: 500 ml
kepimo milteliai: 2 šaukšteliai
druska: ½ šaukštelio
sviestas arba margarinas: 50 g
vanduo arba pienas: 200 ml
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
Gaminimo eiga
1
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir druska.
2
Sudėkite mažais gabaliukais supjaustytą sviestą arba margariną.
3
Supilkite vandenį arba pieną ir greitai suminkykite rankomis.
4
Tešlą galite sumaišyti ir virtuviniu kombainu, tačiau minkant rankomis ji būna puresnė.
5
Jeigu tešla per sausa, įpilkite vandens, jei per skysta, įberkite dar miltų.
6
Padalykite tešlą per pusę ir suformuokite du apvalius maždaug 30 cm skersmens picų papločius.
7
Iškočiokite, įdėkite į miltais pabarstytą ar kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą, apdėliokite mėgstamais produktais ir kepkite apie 10–15 minučių.
Komentarai
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.