Sultis, aliejų, smulkintą česnako skiltelę, prieskonines žoleles, pipirus ir druską sumaišome dubenėlyje. Masę supilame į keptuvę, užpilame daržovių sultiniu, užverdame ant stiprios ugnies. Kai buljonas sutirštėja, įpilkite naminio viskio ir uždegame, palenkę keptuvę prie ugnies. Būkite atsargūs, nes liepsna bus gana aukšta. Patiekite šaltą arba karštą padažą prie žuvies.
2
Nuskustame ir išvalome lašišą, gerai įtriname druska, šviežiai maltais pipirais, trupučiu citrinos sulčių, kitomis prieskoninėmis žolelėmis ir paliekame valandai kambario temperatūroje "nokimui".
3
Įkaitiname orkaitę iki , į lašišos vidų dedame citrinos griežinėlių, laiškinio česnako, krapų ir petražolės, keletą mažų kubelių sviesto, gerai užlankstome foliją ir kepti - min. Į stalą teikiame su garuose virtų daržovių asorti. Skanaus.
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.