Tortų mišinį suberkite į dubenį, sudėkite sviestą, įmuškite kiaušinį ir išminkykite vientisą masę. Ketvirtį tešlos min. įdėkite į šaldymo kamerą. Likusią tešlą iškočiokite ir ja išklokite cm skersmens kepimo formą, o tešlos kraštelius pakelkite apie cm. Mišinio dalį, skirtą varškės masei, suberkite į dubenį, sudėkite pertrintą varškę, kiaušinių trynius, supilkite ištirpintą, atvėsintą sviestą ir viską išplakite iki vientisos masės. Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų, įmaišykite į prieš tai paruoštą masę ir viską sukrėskite į formą su išklota tešla. Paviršių išlyginkite ir viršų apibarstykite tarkuotos šaldytos tešlos drožlėmis. Paruoštą tortą dėkite į iki laipsnių C įkaitintą orkaitę ir kepkite apie min. Iškepusį tortą ištraukite iš orkaitės, išimkite iš formos ir patiekite į stalą.
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.