Pirmiausia įpinatus pakepkime ant sviesto ir sudėkime traiškytą česnaką bei pagardinkime prieskoniais. Tada atvėsinkime.
2
Į špinatus sudėkime kiaušinio trynius. Baltymus su žiupsneliu druskos išplakime iki standžių putų. Tada baltymus atsargiai įmaišykime į špinatus.
3
Tuomet visą špinatų masę supilkime į kepimo popieriumi išklotą skardelę. Kepkime iki laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug minučių. Vėl atvėsinkime.
4
Po to tepamą sūrelį sumaišykime su traiškytu česnaku bei krapais.
5
Galiausiai ant atvėsusio omleto užtepkime paruoštą sūrelį. Išdėliokime mažus rūkytos lašišos gabalėlius ir susukime vyniotinį. Jį ivyniokime į maistinę plėvelę ir padėkime į šaldytuvą bent porai valandų sustingti. O dabar jau galime mėgautis nepakartojamu skoniu!
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.