Angliškas jautienos troškinys

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

500 g jautienos
2 svogūnai
Morka
Smulkintos petražolės
Lauro lapai
Pipirai
Karis
Alus
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Jautieną supjaustyti normaliais gabaliukais, prieskonius supjaustyti ir kartu su mėsa sudėti į vieną puodą.
2
Palikti parai ar pusantros, kad išrūgtų. Po pusantros paros viską užpilti “Guinesso” alumi ir virti pusvalandį.
3
Tada isimti visas daržoves, palikti tik mėsą, ir dar virti apie valandas.
4
Jei reikia – pripilti dar vandens. Konsistencija būtų panaši į valgyklinio guliašo. Valgome su kus kus koše ir salotomis.