Ant grotelių kepta vištiena

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

4 be odos, be kaulo vištienos krūtinėlės puselės
1 puodelis teriyaki padažo
1/4 puodelio citrinos sulčių
2 šaukšteliai malto šviežio česnako
2 arbatiniai šaukšteliai sezamo aliejaus
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Sudėkite vištieną, teriyaki padažą, citrinų sultis, česnaką ir sezamo aliejų į vieną uždaromą plastikinį maišelį. Užsandariname maišelį ir purtome, kad visi ingredientai paliktų ant vištienos. Padėkite į šaldytuvą 24 valandoms, kartas nuo karto galite apversti.
2
Įkaitinkite grilių iki aukštos temperatūros: Uždėkite groteles ir ruoškitės kepimui. Išimkite vištieną ir maišelio, bet kokį likusį marinatą išmeskite lauk. Kiekvieną pusę kepkite 6-8 minutes arba kol matysite, kad jau iškepė. Pabadykite su šakute, kad įsitikintumėte. Skanaus:)