Armėniška ryžių sriuba “Kiufta”

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Armėniška ryžių sriuba "Kiufta" yra nuostabaus skonio sriuba, ji greitai ir lengvai paruošiama, bei tikrai patiks visai jūsų šeimai.

Ingridientai

mėsos sultinys: 2 litrai
ryžiai: 3/4 stiklinės
aviena arba kiauliena: 500 g
kiaušiniai: 3
svogūnai: 1 didelis
sviestas: 1 šaukštas
pienas: truputį
Pipirai
Druska
smulkiai supjaustyti žalumynai (petražolės, krapai, kalendra)
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Perrinktus ir perplautus ryžius suberti į mėsos sultinį kartu su svieste pakepintais svogūnais.
2
Mėsą sumalti, įmušti kiaušinį, įberti druskos, pipirų, prieskoninių žalumynų.
3
Du šaukštelius ne visai išvirusių ryžių supilti į sietelį ir nutekėjus vandeniui sukrėsti į paruoštą faršą.
4
Iš faršo suvolioti didelius kukulius, įdėti į sriubą ir virti ant silpnos ugnies.
5
Du kiaušinius suplakti su pienu ir pamažu maišant supilti į sriubą.
6
Išvirusius kukulius išdėti į lėkštes ir užpilti sriuba.
7
Įberti sukapotų žalumynų.