Aštrūs kiaulienos pjausniai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aštrūs kiaulienos pjausniai - tai aromatingas patiekalas, kurio sudėtyje yra švelnių kiaulienos gabaliukų, virtų su prieskonių, svogūnų, česnakų, pomidorų ir paprikų mišiniu. Rezultatas - aštrus ir sotus patiekalas su karščio prieskoniu.

Ingredientai

Kiaulienos griežinėliai
Prieskoniai (pvz., čili milteliai, kmynai, paprika)
Druska
Aliejus
Susmulkinti svogūnai
susmulkinti česnakai
Pomidorai, supjaustyti kubeliais
Paprikos, supjaustytos griežinėliais
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
- Kiaulienos gabalėlius pagardinkite prieskoniais ir druska.
2
- Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite susmulkintus svogūnus ir smulkintus česnakus, kol jie taps kvapnūs.
3
- Į keptuvę sudėkite kiaulienos griežinėlius ir kepkite, kol paruduos.
4
- Įmaišykite kubeliais pjaustytus pomidorus ir griežinėliais pjaustytas paprikas.
5
- Troškinkite, kol kiauliena visiškai iškeps ir skoniai susilies.
6
- Patiekite karštą ir mėgaukitės aštriomis gėrybėmis!