Šis patiekalas itin tiks žmonėms, kurie rūpinasi savo sveikata ir valgo sveiką bei kokybišką maistą. Nors šiam patiekalui nereikia daug ingridientų, jis gali puikiai tikti Jūsų pietums - išbandykite!
Ingredientai
250 g avinžirnių
2 kiaušiniai
Šiek tiek svogūno, česnakų, žolelių prieskonių (pagal skonį)
(Taip pat galima paįvairinti gaminant su morkomis, cukinijomis ar kitomis tinkančiomis ir JUms patinkančiomis daržovėmis)
Aliejaus kepimui
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
Gaminimo eiga
1
Prieš gaminant, visai dienai užmerkti ir išbrinkinti avinžirnius.
2
Avinžirnius virti apie 1 valandą.
3
Supjaustyti svogūnus, česnakus, ir kitas daržoves (jeigu jas naudosite) ir troškinti.
4
Išvirtus avinžirnius sutrinti. Į jų masę sudėti troškintas daržoves, kiaušinius. Viską išmaišyti.
5
Iš gautos masės formuoti kotletukus.
6
Kepti keptuvėje. Taip pat galima kepti ir orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje, kol gražiai apskrus.
Komentarai
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.