Baltojo triušio keksiukai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

250g sviesto
180g baltojo šokolado
1 puodelis grietinės
1 1/2 puodelio cukraus pudros
2 kiaušiniai, švelniai plakti
2 arbatiniai šaukšteliai vanilės esencijos
1 3/4 puodelio miltų
1 puodelis savaime kylančių miltų
Dekoracijoms:
18 baltų zefyrų,
36 ememdemsai,
18 kavos pupelių,
36 tik takai.
Pabarastymui:
200g baltojo šokolado, išlydyto,
1/2 puodelio kremo.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Įkaitinkite orkaitę iki laipsnių. Į keksiukų formelių įtieskite folijos. Kaitinkite sviestą, cukrų, šokoladą ir grietinę kol ištirps ir taps vientisa mase. Padėkite -iai minučių į šalį, kad atvėstų.
2
Į šokoladą supilkite vanilę ir kiaušinius. Atskirame dubenyje sumaišykite miltus. šokolado mišinio supilkite į miltus ir gerai išmaišykite. Vėl įpilkite šokolado mišinio ir maišykite. Kartokite kol sunaudosite visą. Mišinį išpilstykite į formeles. Kepkite - minučių.
3
Pabarstymui pagaminti, sumaišykite baltąjį šokoladą ir kremą šiltame vandenyje, karščiui atspariame dubenyje. virkite kol ištirps. Atvėsinkite minučių. Elektriniu mikseriu gerai išplakite.
4
Apliekite kiekvieną keksiuką ir panaudokite po pusę zefyro ausims. Ememdemsus - akims, pupelę - nosiai, tik takus - dantims.