Bandelės su cinamonu

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

Įdarui:
Cukrus, rudas, 50 gr.
Sviestas, 2 v.š.
Cinamonas, 1 a.š.
Tešlai:
Pienas, 250 ml
Miltai, 550 gr.
Cukrus, rudas, 100 gr.
Sviestas, 75 gr.
Mielės, 40 gr.
Kiaušiniai, 2 vnt.
Druska, 1 žiups.
Kardamonas, maltas, 1 a.š.
Papuošimui:
Cukrus, 3 a.š.
Kiaušinis, 1 vnt.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Tešlą kočioti 5-7 mm storio, pjaustyti stačiakampiais.
2
Aptepti sviestu (įdaro),supjaustyti kiekvieną 3-4 cm.
3
Berti cukrų su cinamonu, suvynioti, supjaustyti ir apačią užgnybti.
4
200 laipsnių temperatūroje kepti 10-12 min. tada aptepti glazūra ir dar pora min. pakepti.