Burokėlių, pupelių, žuvies su sūriu salotos

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Paprasta ir sveika, bet labai skani ir soti burokėlių mišrainė.

Ingredientai

didelio burokėlio (virto)
100 g pupelių
100 g rūkytos žuvies
50 g fermentinio sūrio
1 poro
2-3 marinuotų agurkų
2 v.š. natūralaus jogurto arba grietinės
1 šaukšto majonezo
1 a.š. krienų
pipirų
druskos
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Iš vakaro užmerkiame pupeles.
2
Išverdame, kad būtų minkštos ir traškios.
3
Virtą, didelį burokėlį ir marinuotus agurkus supjaustome kubeliais.
4
Pusžiedžiais supjaustome baltąją poro dalį, suberiame išvirtas ir atvėsusias pupeles.
5
Išvalome rūkytą žuvį, išimame vidurinį kaulą, smulkiname gabaliukais ir sudedame į dubenį.
6
Stambia tarką ar trintuve, sutarkuojame fermentinį sūrį.
7
Dedame natūralaus jogurto, krienų, beriame pipirų ir druskos, viską gerai išmaišome.
8
Salotas teikiame su natūralia namine duona.