Dvispalvė užpiltinė

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Puikus užkandis.

Ingridientai

100 g karštai rūkyto kumpio,
300 g mėsos sultinio,
100 g majonezo,
10 g želatinos,
8 marinuoti agurkai,
3 kietai virti kiaušiniai,
šaukštas pomidorų tyrės ar kečupo,
šaukštas smulkintų petražolių lapų.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Užpilkite želatiną šaltu vandeniu (maždaug 60 g) ir 40 min. pabrinkinkite, išmaišykite šiltame sultinyje, pakaitinkite (bet neužvirkite), kad ištirptų, ataušinkite, sumaišykite su majonezu ir gerai išplakite.
2
Masę padalykite pusiau: vieną dalį sumaišykite su pomidorų tyre, kitą - su petražolėmis ir pasūdykite.
3
Supilkite sumaišytą su petražolėmis dalį į aliejumi išteptą formą ir padėkite šaltoje vietoje, kad sustingtų.
4
Viršuje sudėkite griežinėliais pjaustytus 2 kiaušinius, 3-4 agurkus, kubeliais pjaustytą kumpį, užpilkite su pomidorų tyre sumaišyta masės dalimi ir padėkite šaltai, kad sustingtų.
5
Apverskite sustingusią užpiltinę į lėkštę, papuoškite likusio kiaušinio, agurko griežinėliais.