Želatiną užpilkite valgomaisiais šaukštais virinto vandens ir leiskite - pabrinkti. Tada želatiną ištirpdykite vandens vonelėje.
2
Grietinę išplakite su cukrumi, supilkite citrinos sultis ir ištirpintą želatiną – viską dar kartą labai gerai išplakite. Į grietinę atsargiai įmaišykite norimo dydžio gabalėliais supjaustytus vaisius ir uogas.
3
Torto formą ištepkite sviestu. Sausainius smulkiai sulaužykite ir jais išklokite torto formą – sausainiai taps jūsų torto pagrindu. Tada ant sausainių pagrindo supilkite grietinės ir vaisių masę. Paviršių išlyginkite, galite papuošti vaisiais ar uogomis.
4
Pagamintą tortą pridenkite servetėle ir patalpinkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Tai puikus gaivus desertas vasarai.
5
Patarimas: Jeigu norite liesesnio torto, vietoj grietinės galite naudoti natūralų jogurtą.
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.