Gaivus vaisinis tortas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

Grietinė: 500 g
Cukrus: 150 g
Želatina: 10 g
Citrinų sultys 2 šaukšteliai
Vaisiai ir uogos: 200 g
Sausainiai: 3 pakeliai
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Želatiną užpilkite valgomaisiais šaukštais virinto vandens ir leiskite - pabrinkti. Tada želatiną ištirpdykite vandens vonelėje.
2
Grietinę išplakite su cukrumi, supilkite citrinos sultis ir ištirpintą želatiną – viską dar kartą labai gerai išplakite. Į grietinę atsargiai įmaišykite norimo dydžio gabalėliais supjaustytus vaisius ir uogas.
3
Torto formą ištepkite sviestu. Sausainius smulkiai sulaužykite ir jais išklokite torto formą – sausainiai taps jūsų torto pagrindu. Tada ant sausainių pagrindo supilkite grietinės ir vaisių masę. Paviršių išlyginkite, galite papuošti vaisiais ar uogomis.
4
Pagamintą tortą pridenkite servetėle ir patalpinkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Tai puikus gaivus desertas vasarai.
5
Patarimas: Jeigu norite liesesnio torto, vietoj grietinės galite naudoti natūralų jogurtą.