Glazūruoti mėsos kukuliai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

malta mėsa: 500 gramų (kiauliena, vištiena arba kalakutiena)
svogūnai: 1
kiaušiniai: 1
obuoliai: 1 (nedidelis)
krakmolas: 1 valgomasis šaukštas
druska
pipirai
mėgstami prieskoniai
Glazūra:
medus: 1 valgomasis šaukštas
sojos padažas: 1 valgomasis šaukštas
citrinos sultys: 1 valgomasis šaukštas
apelsinų sultys: 2 valgomieji šaukštai
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia nulupkime obuolį, sutarkuokime labai smulkiai, sultis nuspauskime. Tuomet svogūną smulkiai supjaustykime. Į maltą mėsą dėkime tarkuotą obuolį, svogūną, kiaušinį, krakmolą, mėgstamus prieskonius bei druską. Gerai viską išmaišykite. Padėkite į šaldytuvą bent valandai.
2
Tada iš faršo formuokime kukulius, dėkime į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi bei kepkime orkaitėje įkaitintoje iki laipsnių temperatūros maždaug minučių.
3
Galiausiai glazūrai visus produktus sumaišykime. Ištepkime kukulius ir dar pakepkime apie minutes. Patiekime su savo mėgstamu garnyru.