Grietinėlės keksas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

miltai: 230 gramų
kepimo milteliai: 2 arbatiniai šaukšteliai
druska: žiupsnelis
grietinėlė: 350 gramų (35% riebumo)
kiaušiniai: 3 (dideli)
vanilinis cukrus: 1 arbatinis šaukštelis
cukrus: 200 gramų
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia grietinėlę išplakime iki putų (ne iki standumo).
2
Tada įmuškime po vieną kiaušinius, dar truputį paplakime. Taip pat suberkime vanilinį cukrų. Porcijomis beplakant suberkime ir cukrų.
3
Tuomet miltus sumaišykime su kepimo milteliais bei druska.
4
Miltų mišinį įsijokime į grietinėlės plakinį. Atsargiai viską išmaišykime.
5
Po to kepimo formą ištepkime sviestu bei supilkime paruoštą tešlą.
6
Galiausiai kepkime iki laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie pusvalandį. Skanaus valgantiems!