Indiška arbata

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

0.5 arbatinio šaukštelio malto cinamono
2 vienetai gvazdikėlių
4 vienetai juodųjų pipirų
0.5 arbatinio šaukštelio malto kardamono
žiupsnelis druskos
1.5 valgomojo šaukšto cukraus
1 valgomasis šaukštas indiškų arbatžolių
0.6l pieno
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Sumalame juoduosius pipirus ir kartu su cinamonu, gvazdikėliais, kardamonu, druska, cukrumi bei arbatžolėmis sudedame į puodą.
2
Užpilame prieskonius pienu ir verdame virš vidutinės ugnies, kol pienas užverda.
3
Pienui užvirus, puodą iš karto nukeliame nuo ugnies ir leidžiame pastovėti apie min.
4
Arbatą nukošiame, supilstome į puodelius ir skanaujame.