Itališka svogūnų sriuba

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Tikra Itališka svogūnų sriuba! Paragaukime ką kasdien valgo Italai.

Ingridientai

svogūnai: 1 kg
petražolių stiebai: 3
morkos: 2
alyvų aliejus: 100 ml
mėsos sultinys: 1 l
druska
pipirai
balta duona: 300 g
parmezano sūris: 100 g (tarkuotas)
kiaušiniai: 4 (nebūtinai)
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Svogūnus (Italai rekomenduoja raudonuosius) nulupti, supjaustyti žiedeliais, petražoles ir morkas smulkiai supjaustyti.
2
Visa tai moliniame inde (taip siūlo Italai) ar puode su dideliu aliejaus kiekiu troškinti ant silpnos ugnies apie 1 valandą, vis pamaišant mediniu šaukštu.
3
Kai svogūnai pradės lipti prie dugno, supilti sultinį, pasūdyti ir pagardinti pipirais.
4
Batoną supjaustyti riekelėmis, paskrudinti su alyvų aliejumi, įdėti po riekę į dubenį, užpilti sriuba ir užbarstyti tarkuotu sūriu.