Jautienos guliašas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

jautiena 300 g (minkštos)
Česnakai: 2 skiltelės
Paprikos: 1 vnt (raudona)
svogūnai: 1 vnt
Aitrioji paprika: 1 vnt (pusė ankšties)
pomidorai: 250 g (indelis konservuotų pomidorų be odelių)
porai: 1 vnt
druska: 1 arbat. š. (pagal skonį)
pipirai: 1 arbat š (pagal skonį trijų pipirų mišinio)
jautienos prieskoniai: 1 arbat. š. (pagal skonį).
raudonėliai: 1 arbat. š. (šviežių, pagal skonį)
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Jautieną nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite nedideliais gabalėliais, įtrinkite jautienos prieskoniais, pipirais, pagal skonį pasūdykite.
2
Svogūną ir česnakus nulupkite, susmulkinkite, pakepinkite karštuose riebaluose, tada sudėkite mėsą ir iš visų pusių gerai apkepkite.
3
Kai mėsa pasidarys dailiai gelsva, į keptuvę sumeskite smulkintus porus, gabalėliais pjaustytą papriką, išvalytą ir smulkintą aitriąją papriką ir viską dar apie min. patroškinkite. Tada pilkite pomidorus, užvirinkite, sumažinkite ugnį ir troškinkite apie minučių.
4
Tiekite su šviežiais raudonėliais.
5
Guliašą galite gardinti grietine.