Kaubojiškos bulvės

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

700 g bulvių - supjaustytų kubeliais,
druskos ir pipirų,
500 g raudonųjų paprikų ankščių - nuvalytų ir supjaustytų gabalėliais,
2 svogūnai - supjaustyti žiedais,
2 skiltelės česnako,
1 skardinė konservuotų raudonųjų pupelių,
150 g saliamio - nulupto ir susmulkinto,
50 g lašinukų su raumenuku - smulkiai supjaustytų,
ryšelio petražolių - sukapotų,
3 šaukštai aliejaus,
saldžiosios paprikos miltelių.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Bulves 5 min. apvirkite sūdytame vandenyje, nusunkite.
2
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, pakepinkite lašinukus, sudėkite bulves ir kepkite, kol gražiai parus.
3
Sudėkite papriką, svogūnus, česnaką ir saliamį, maišydami pakepkite dar 5 minutes. Suberkite pupeles, pakaitinkite (nepamirškite maišyti), kol gerai sušils.
4
Pagardinkite druska, pipirais, paprika, apibarstykite petražolėmis. Valgykite karštas.