Kavoje marinuota vištiena

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

citrinos sultys: 2 valgomieji šaukštai
alyvuogių aliejus: 3 valgomiei šaukštai
druska
grūsti pipirai: žiupsnelis
stipri kava: 100 mililitrų
viščiukų mažosios filė: 500 gramų
česnakas: 2 skiltelės
susmulkintos petražolės: 2 valgomieji šaukštai
cukranendrių cukrus: 3 valgomieji šaukštai
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia supjaustome vištieną ganėtinai mažais gabaliukais.
2
Tuomet sumaišome alyvuogių aliejų, smulkintas česnako skilteles, petražolių lapus, kavą, cukranendrių cukrų bei citrinos sultis.
3
Tada užpilame marinatą ant vištienos, pamaišome bei laikome šaldytuve ne trumpiau nei valandas arba dar geriau per visą naktį.
4
Nusausiname vištienos gabaliukus popierinėmis servetėlėmis. Dedame vištienos gabaliukus į įkaitintą aliejų bei kepame, kol šie pagels.
5
Galiausiai pabarstome druska bei pipirais. O dabar jau mėgaujamės. Tikras skanumėlis!