Keksiukai su serbentais

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

kiaušinių: 2
cukraus: 150 gramų
pieno: 50 mililitrų
Rikotos sūrio: 250 gramų
sviesto: 100 gramų
migdolų: 4 šaukšteliai (maltų)
miltų: 300 gramų
kepimo miltelių: 1 šaukštelio
juodųjų serbentų: 100 gramų
cukraus: 1 šaukštelio
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia kiaušinius išplakame su cukrumi, pienu, rikota bei kambario temperatūros sviestu. Tada suberiame maltus migdolus bei miltus ir kepimo miltelius. Gerai išmaišome iki vientisos masės.
2
Tuomet sudedame tešlą į kepimo formeles, kad užsipildytų trys ketvirtadaliai formelių aukščio. Ant viršaus įspaudžiame serbentų.
3
Galiausiai kepame laipsnių temperatūroje maždaug minutes, o iškepusius keksiukus išimame iš formelių, sudedame į lėkštę bei apibarstome cukraus pudra. Tikras gardumėlis!
4
Patarimas: Uogas galim naudoti ir šaldytas, taip pat galima rinktis kitos rūšies, pvz., mėlynes.