Kepsniai su bekonu

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Itin skanūs kepsniai.

Ingridientai

2 vištienos krūtinėlių filė,
4 gabalai (po 30 g) fermentinio minkšto sūrio,
8 šaltai rūkyto bekono juostelės,
po 100 g vištienos sultinio bei rausvojo vyno,
po 2 šaukštelius bulvių krakmolo bei medaus,
po žiupsnelį maltų juodųjų pipirų, druskos.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Paukštienos gabalus įpjaukite, kad išeitų "kišenėlės", šiek tiek pasūdykite, pabarstykite pipirais.
2
Įdėkite į kiekvieną "kišenėlę" po gabalą sūrio, apvyniokite 2 juostelėmis bekono ir persmeikite mediniu smeigtuku (tinka dantų krapštukai).
3
Kepkite apie 25 min. iki 180 laipsnių C įkaitintoje orkaitėje.
4
Paruoškite padažą: į užvirintą sultinį supilkite šaukšte šalto sultinio išmaišytą krakmolą, vyną, sudėkite medų ir dar kartą užvirinkite.
5
Kepsnius patiekite apipiltus padažu.