Kepta kiaulės karka

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

kiaulės karka: 1
bulvės: 1 kilogramas
česnakas: 2 skiltelės
garstyčios: 1 valgomasis šaukštas
druska
lauro lapai
pipirai
čiobreliai: žiupsnelis
raudonėliai: žiupsnelis
svogūnai: 1
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia karką gerai ištrinkime su pipirais, druska, lauro lapais bei garstyčiomis (galime tai padaryti ir iš vakaro). Karką įdėkime į rankovę bei kepkime maždaug minučių iki laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Tuomet sumažinkime temperatūrą iki laipsnių ir kepkime dar apie pusvalandį. Bulves išvirkime su lupenomis (nepervirkime, jos turėtų likti kietokos), nulupkime, apibarstykime čiobreliais, raudonėliais, saldžiąja paprika bei druska. Apšlakstykime viską aliejumi.
2
Galiausiai kepimo rankovę prakirpkime, susirinkusiose sultyse apvoliokime bulves bei sudėkime aplink karką, kepkime dar maždaug minučių. Skonis nuostabus!