Keptas sūris aluje

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Sūris tas patiekalas, su kuriuo galima daryti paprastus sumuštinius ar išrankiam gurmanui reiklius patiekalus su įmantrias padažais. Galima valgyti vieną ar prikandant prie alaus, vyno. Džiovinti. Galima kepti orkaitėje arba keptuvėje. O su medumi, skanauti sodo atokaitoje. Keptas varškės sūris tinka pusryčiams.

Ingridientai

300 gr. varškės sūrio
1 v.š. grietinės
kiaušinio
žiupsnelis kmynų
žiupsnelis čiobrelio
aliejaus
alaus
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Varškės sūrį supjaustome riekelėmis jei kepame orkaitėje (galima sukti į foliją visą). Išplakame kiaušinį, supilame ant supjaustyto sūrio (į foliją, kur įdedame sūrį) dedame į įkaitintą keptuvę ir kepame - min., pabaigoje užpilame alaus stiklinę ir dar troškiname in. Patiekalas paruoštas. Skanaus!