Kepti kopūstai su bulvėmis

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

kopūstai: 0.5 kg;
bulvės: 0,7 kg;
svogūnai: 1-2 vnt.
Virtas kumpis- pagal skonį; ( arba tai kas yra šaldytuve- dešra, dešrelės, lašinukai ar šoninė)
aliejus: kepimui
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Kopūstus susmulkiname, bulves pjaustome griežinėliais arba šiaudeliais, svogūną žiedeliais.
2
Keptuvėje ant aliejaus pakepiname smulkintą kopūstą. Pasūdome, beriame mėgstamų prieskonių.
3
Apkepusius kopūstus sudedame į karščiui atsparų indą. Tada apkepiname bulves. Sudedame ant kopūstų. Apkepiname svogūną su mėsos gabalėliais.
4
Sudedame ant bulvių kaip viršutinį sluoksnį.
5
Indą uždengiame ir 15-20 minučių įdedame į įkaitintą orkaitę.
6
Prie keptų kopūstų su bulvėm labai tinka stiklinė kefyro ar rūgpienio, raugintas ar marinuotas agurkas.