Keptų paprikų užtepėlė

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

raudonų paprikų: 1 (didelė)
svogūnų: 2
alyvuogių aliejaus: 6 valgomųjų šaukštu
šaltai rūkytos šoninės: 200 gramų
pomidorų pastos: 1 valgomojo šaukšto
maskarponės sūrio: 400 gramų
šviežių bazilikų: 20 gramų
maltų juodųjų pipirų
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pradžioje paprikas bei svogūnus supjaustome nedideliais kubeliais ir pakepiname ant įkaitintoje aliejaus keptuvėje.
2
Tuomet daržovėms sumikštėjus, sudedame nedideliais kubeliais supjaustytą šoninę (skūrelę nupjaukime, ji nereikalinga), įdėkime pomidorų pastą bei pastoviai maišydami kepame maždaug minutes. Atvėsiname.
3
Tada į virtuvinį kombainą sudedame atvėsintą paprikų masę, maskarponės sūrį bei labai gerai sutriname iki vientisos masės.
4
Galiausiai sudėkite smulkiai pjaustytus bazilikus bei gerai išmaišome šaukštu.
5
Gaunasi labai skani užtepėlė, puikiai tinka prie duoniukų arba skudintos duonytės.