Lašišos ir špinatų vyniotinis

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

špinatai: 400 gramų
česnakas: 2 skiltelės
sviestas: 1 valgomasis šaukštas
kiaušiniai: 4
muskatas: žiupsnelis
pipirai
druska
varškės tepamas sūrelis su lašiša: 300 gramų
česnakas: 1 skiltelė
krapai
rūkyta lašišos file: 350 gramų
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia įpinatus pakepkime ant sviesto ir sudėkime traiškytą česnaką bei pagardinkime prieskoniais. Tada atvėsinkime.
2
Į špinatus sudėkime kiaušinio trynius. Baltymus su žiupsneliu druskos išplakime iki standžių putų. Tada baltymus atsargiai įmaišykime į špinatus.
3
Tuomet visą špinatų masę supilkime į kepimo popieriumi išklotą skardelę. Kepkime iki laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug minučių. Vėl atvėsinkime.
4
Po to tepamą sūrelį sumaišykime su traiškytu česnaku bei krapais.
5
Galiausiai ant atvėsusio omleto užtepkime paruoštą sūrelį. Išdėliokime mažus rūkytos lašišos gabalėlius ir susukime vyniotinį. Jį ivyniokime į maistinę plėvelę ir padėkime į šaldytuvą bent porai valandų sustingti. O dabar jau galime mėgautis nepakartojamu skoniu!