Margaspalvė želė su grietinėle

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Puikus ir lengvas vasaros desertas.

Ingridientai

400 g pieno,
2 šaukštai cukraus,
1/5 pakelio želatinos,
pusė stiklinės vandens,
po 1 pakelį apelsinų ir aviečių skonio želė, plaktos grietinėlės miltelių, vanilinio cukraus,
150 g šaldytų aviečių,
indelis konservuotų mandarinų.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Užkaitinkite iki virimo (bet neužvirinkite 200 g pieno su cukrumi, šiek tiek ataušinkite, supilkite išbrinkintą želatiną, suberkite vanilinį cukrų ir maišykite, kol ištirps.
2
Pieno želė pastatykite šiltai, kad nepradėtų stingti.
3
Paruoškite apelsininę bei avietinę želė pagal nurodymus ant pakuotės.
4
Į aukštas desertines taures sluoksniais pilkite apelsinų, pieno ir aviečių skonio želė kiekvienam sluoksniui, prieš pilant kitą, būtinai leiskite sustingti.
5
Viršuje konditeriniu švirkštu išspauskite grietinėlę, paruoštą iš likusio pieno ir plaktos grietinėlės miltelių.
6
Papuoškite avietėmis bei mandarinų skiltelėmis.