Mėsos kukulaičiai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

Įdarui:
Kiaušiniai, 10 vnt.
Mėsa:
Jautienos faršas, 500 gr.
Kiaulienos faršas, 500 gr.
Svogūnai, 1 vnt.
Kiaušiniai, 1 vnt.
Prieskoniai, 1 žiups.
Druska, 1 žiups.
Kardamonas, 1 žiups.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Išsiverdame kiaušinius, atvėsiname, nulupame.
2
Pasiruošiame kukulius: imame faršą, į jį dedame pjaustyto svogūno galvą, mušame žalią kiaušinį, beriame žolelių prieskonių (baziliko, petražolių ir kt. ką turite), citrinpipirių, druskos, kardamono.
3
Suformuojame paplotėlį, tada imame išvirtą nuluptą kiaušinį, dedame jį į vidų, kas mėgsta rekomenduoju užpilti sojos - labai tinka. Tada užlopome viską pirščiukais, kad gautųsi kotletas.
4
Į įkaitintą orkaitę, skardą ištepus aliejumi, dedame kotletus. Kas mėgsta, gali kepti keptuvėje, bet orkaitėje geriau.
5
Karts nuo karto pašlakstykit kotletus citrinos sulčių bei aliejaus mišiniu.
6
Valgyti galima su makaronais ir pomidorų tyre, arba su bulvėm ir raugintais agurkėliais.