Nekeptas sloksniuotas pyragas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

sausainiai: 400 gramų ("Selga")
avietinis pudingas: 2 pakeliai
pienas: 500 mililitrų
sviestas: 100 gramų
"Rududu": 1 skardinė
grietinėlė: 500 mililitrų (35% riebumo)
želatinos granulės: 2 arbatiniai šaukšteliai
kakavos milteliai: apibarstymui
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia stačiakampio formos skardą (puikiai tiks x centimetrų dydžio) išklojame kepimo popieriumi. Skardos dugną išdedame sausainiais, kad liktų kuo mažesni tarpeliai. Pašildome "Rududu", kad šis suminkštėtų bei aptepame sausainių sluoksnį.
2
Tuomet ant viršaus dar kartą išdėliokijame sausainius. Naudojame mililitrų pieno, pagal ant pakelio pateiktus nurodymus išverdame pudingą. Sudedame sviestą, maišome, kol sviestas ištirps. Pudingą atvėsiname iki kambario temperatūros. Tada atvėsintą pudingą paskirstome ant sausainių, ir viską išlyginame. Dedame dar vieną sausainių sluoksnį.
3
Po to želatiną ištirpiname valgomajame šaukšte vandens. Pakaitiname, kol želatina ištirpsta. Grietinėlę išplakame iki standžių putų ir įmaišome jau ištirpintą želatiną. Grietinėlę paskirstome ant sausainių sluoksnio. Dar kartą vienodai išlyginame paviršių.
4
Galiausiai uždengiame ir paliekame šaltai maždaug dviems paroms, kad sausainių sluoksniai suminkštėtų. O dabar jau galime mėgautis ir kitus pavaišinti!