Obuolių tortas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

pakelis "Dr. Oetker" obuolių torto mišinio,
5-6 obuoliai,
1/2 stiklinės razinų ar 1 šaukštas džemo,
50 g minkšto sviesto arba margarino,
1 kiaušinis.
0,5 l grietinėlės (12 proc. riebumo).
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Torto mišinį suberkite į dubenį, įmuškite kiaušinį, sudėkite sviestą ir viską išminkykite. Gautą tešlą iškočiokite, įklokite į apvalią apie cm skersmens formą, o tešlos kraštus pakelkite apie cm. Obuolius nuplaukite, perpjaukite pusiau horizontaliai ir išskobkite sėklalizdžius. Obuolių puseles sudėkite ant tešlos, o tarpus užkaišykite smulkesnėmis skiltelėmis. Įdarykite obuolių puseles razinomis ar džemu. Mišinio dalį, skirtą kremui ruošti, sumaišykite su ml grietinėlės. Likusius ml grietinėlės supilkite į puodą ir užvirkite. Sumažinkite ugnį ir pamažu maišant į verdančią grietinėlę supilkite kremo mišinį bei palaukite. Pavirkite pusę minutės ir visą kremą supilkite ant obuolių. Tortą dėkite į iki laispnių C įkaitintą orkaitę ir kepkite apie - min. Iškepusį tortą išimkite iš orkaitės, atvėsus, supjaustykite ir patiekite į stalą, papuošę obuolių griežinėliais, migdolais ir razinomis.