Ant labai švaraus stalviršio persijojame miltus, įberiame druskos. Viduryje padarome duobutę, į kurią įpilame alyvuogių aliejų, mieles, cukrų ir šiek tiek vandens. Išmaišome bei paliekame, kad mielės pakiltų.
2
Po truputį pildami vandenį sumaišome tešlą, Iš pat pradžių tešlą maišome šakute, imdami miltus nuo pakraščio į vidurį, o kai tešla pasidaro galima minkyti, ją minkome tol, kol taps elastinga ir nelips prie mūsų rankų.
3
Tada sudedame tešlą į indą, užklojame švariu rankšluostėliu, kad pakiltų dar maždaug du kartus.
4
Iškilusią tešlą padaliname į porą dalių, iškočiojame bei suformuojame picos formos padą.
Komentarai
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.