Pavasarinė pica

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

500g kvietinių miltų
20g mielių
0.5 šaukšto druskos
0.35l vandens
0.5 šaukšto rudojo cukraus
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
truputį picos prieskonių
3 šaukštai pomidorų padažo
0.3kg dešros
truputį krapų
0.3k fermentinio sūrio
0.5 vieneto paprikos
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Ant labai švaraus stalviršio persijojame miltus, įberiame druskos. Viduryje padarome duobutę, į kurią įpilame alyvuogių aliejų, mieles, cukrų ir šiek tiek vandens. Išmaišome bei paliekame, kad mielės pakiltų.
2
Po truputį pildami vandenį sumaišome tešlą, Iš pat pradžių tešlą maišome šakute, imdami miltus nuo pakraščio į vidurį, o kai tešla pasidaro galima minkyti, ją minkome tol, kol taps elastinga ir nelips prie mūsų rankų.
3
Tada sudedame tešlą į indą, užklojame švariu rankšluostėliu, kad pakiltų dar maždaug du kartus.
4
Iškilusią tešlą padaliname į porą dalių, iškočiojame bei suformuojame picos formos padą.
5
Ištepame pomidorų padažu, sudedame kitųs ingredientus, apibarstome sūriu.
6
Kepame apie - minučių ~laipsnių temperatūroje.