Pavasariškas varškės tortas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

varškė: 400 gramų (riebi)
cukrus: 150 gramų
grietinėlė: 150 mililitrų
mango vaisiai: 1
kiaušiniai: 3
vanilino esencija: 1 arbatinis šaukštelis
sausainiai: 2 pakeliai (pvz. Selga)
cukraus pudra: 4 valgomieji šaukštai
sviestas: 100 gramų
brendis: 2 valgomieji šaukštai
Papuošimui:
plakta grietinėlė: 200 mililitrų
citrinos sultys: 1 citrinos
dumplainiai: 200 gramų
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia sausainius sumalkime su blenderiu, sumaišykime su dviem šaukštais cukraus pudros, brendžio bei ištirpinto sviesto. Tuomet gauta mase išklokime tortinės dugną bei šonus. Dėkime kepti į iki laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę maždaug minučių.
2
Tuomet varškę kartu su mango minkštimu iki purios masės ištrinkime su blenderiu, supilkime mililitrų grietinėlės, suberkime cukrų. Pastoviai maišant įmuškime po vieną kiaušinį bei masę visą laiką plakime. Gautą varškės masę supilkime į formą ant jau pravėsusių sausainių. Į gilią formą įpilkime karšo vandens, kad būtu panašiai iki tortinės aukščio, dėkime į ją tortą bei kepkime apie minučių laipsnių temperatūroje. Kai tortas iškeps, jo iš karto neiškime iš orkaitės, tik praverkime dureles bei leiskime pamažu atvėsti.
3
Galiausiai papuošimui grietinėlę su dviem šaukštais cukraus pudros bei vienu šaukštu citrinos sulčių išplakime iki standžios masės ir puoškime konditeriniu švirkštu. Arba jau kaip Jums patinka. Ragaujam! Skanaus.