Tešla: |
mielės: 25 g |
vanduo: 250 ml |
alyvuogių aliejus: 2 šaukštai |
druska: ½ šaukštelio |
kvietiniai miltai: 600-700 ml*** |
Viršus: |
vištienos filė: 2-3 marinuoti gabaliukais |
alyvuogių aliejus: 1 šaukštas |
mėgstamo padažo arba „Marinaros“ (žr. recepta Klasikinis picu padažas "Marinara") |
raudonieji svogūnai: 1 |
geltonosios paprikos: 1 |
raudonosios paprikos: 1 |
konservuoti ananasai: 1 mažas indelis |
raudonėliai: 1 šaukštelis džiovintų arba 1 šaukštas šviežių |
sūris: 400 ml (tarkuotas) |
raudonėliai: švieži (papuošimui) |
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.