Pyragas su uogiene

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

margarinas: 200 gramų
kiaušiniai: 2
cukrus: 1 stiklinė
kvietiniai miltai: 2,5 stiklinės
kepimo milteliai: 0,5 arbatinio šaukštelio
uogienė: 400 mililitrų
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia ištirpinkime margariną, kiaušinius gerai išplakime su cukrumi. Berkime kepimo miltelius bei miltus. Tešla neturi būti kieta, lengvai minkoma rankose. Padalinkime į dvi nelygias dalis. Mažesnę dalį dėkime į šaldytuvą maždaug valandai. Didesnę dalį tolygiai paskirstykime ant skardos. Ant viršaus dėkime uogienę. Mažesnę tešlos dalį stambiai sutarkuokime (pvz burokine tarka) bei berkime ant viršaus. Kepkime iki laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug - minutes, kol pyragas įgaus gražią auksinę spalvą. Dabar jau galime valgyti! Skanaus.