Raugintų kopūstų sriuba

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

jautiena su kaulais arba rūkyta kiauliena: 500 gramų
džiovinti baravykai: 30 gramų
rauginti kopūstai: 0,5 litro
įvairios prieskoninės daržovės
pipirai: 10
lauro lapeliai: 1
miltai: 1 šaukštas
taukai: 1 šaukštas
pomidorų košė: 1 šaukštas
vanduo: 3,5 litro
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Pradžioje iš mėsos su kaulais, prieskoninių daržovių bei grybų išvirkime sultinį. Raugintus kopūstus (jeigu jie labai rūgštūs, juos reikia nuplauti) ištroškinkime atskirame inde su taukais ir viena stikline vandens.
2
Tuomet kai kopūstai baigs troškintis, įdėkime pakepintą svogūną, spirgintus miltus, pomidorų košę, viską gerai išmaišykime, tada dar truputį patroškinkime bei viską sudėkime į perkoštą sultinį.
3
Šią sriubą galima balinti rūgščia grietine (pagal skonį). Raugintų kopūstų skaniausia su virtomis ar keptomis bulvėmis.