Ryžių kotletai su sūriu ir garstyčiomis

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

55g sviesto
svogūnų laiškų
350g ryžių
1l vištienos sultinio
2 kiaušiniai
75g fermentinio sūrio
1 šaukštelio grūdėtų garstyčių
84g šviežios duonos trupinių
2 šaukštai aliejaus
2 šaukštų smulkintų petražolių
druskos, pipirų
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Keptuvėje įkaitinti sviestą, pakepinti smulkintus svogūnų laiškus, suberti ryžius, gerai išmaišyti, įpilti šiek tiek sultinio, kai jis susigers, įpilti dar šiek tiek, kol supilsite visą sultinį, tada ryžius palikite atvėsti. Į atvėsusius ryžius sudėkite tarkuotą sūrį, garstyčias, petražoles, duonos trupinius, įmuškite kiaurinius, pagardinkite prieskoniais. Iš paruoštos masės padarykite kotletų. juos sudėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų ir kepkite apie in iš kiekvienos pusės, kol įgaus gražią auksinę spalvą. Patiekite su šviežiomis daržovėmis.