Pirmiausia bulves bei vieną svogūną sutarkuokime su tarkavimo mašina. Norėdami gauti tąsų bei minkštą plokštainį, skysčio nenupilkime.
2
Tuomet į tarkius supilkime išplaktą kiaušinį, įberkime druskos, pipirų bei krapų, viską išmaišykime.
3
Tada pieną, pakaitinkime iki užvirimo, pilkime ant tarkių bei dar kartą gerai išmaišykime.
4
Vištieną supjaustome gabalėliais bei sudedame į tarkius.
5
Tuomet kepimo indą ganėtinai gausiai ištepame aliejumi (arba sviestu), bei supilame į jį masę.
6
Kepame iki laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug minutes.
7
Keptuvėje kepinkime smulkiai susmulkintą antrą svogūną bei mažais gabaliukais smulkintą šoninę.
8
Galiausiai iškepusu plokštainiu mėgaukimės valgydami jį su grietine bei šoninės ir svogūnų padažu, kurį pasigaminome. Skonis nuostabus ir nepakartojamas!
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.